Blog - Életfa Háza

Blog

Kedves Látogató! Blogomban találhatsz cikkeket a légzés, az öngondoskodás, várandósság, egészséges életmód és a természettel kapcsolódás témájában.

Békés olvasgatást kívánok!

KÉP
Hogyan lélegzik a baba az anyaméhben?

A légzés az élet. A légzést nem tanítják az iskolákban, úgy gondoljuk az természetes és bárhogyan jól működik. Nos, ez sajnos nem így van.

KÉP
Lelki kényelem a hullámok hátán

Miért szeretnéd mindig megállítani a hullámokat? Miért szeretnél mindig mindent kisimítani? Hiszen, az élet nem egy egyenes vonal. Az egyenes pont az élet végét jelenti.

KÉP
Őszi illatok

Hunyd le a szemed. Vegyél egy mély levegőt, majd lassan fújd ki a szádon keresztül. Ismét vegyél egy mély levegőt és lassan fújd ki a szádon keresztül. Kövesd a belélegzett levegő útját.

KÉP
Milyen kapcsolat van a légzés és a testtartás között?

A születés pillanatában két erő hat ránk: légzés és gravitáció. Ez a két erő végigkíséri életünket. A baba a születés pillanatában megéri teste tömegét, a gravitációt.

KÉP
Mi a légzés?

Emlékszel az Egyszer volt … az élet régi mesesorozatra? Amikor a vörös kis "emberkék" vastag sorokban haladtak és hátukon sok-sok sötét, kékes színű, nehéz buborékot vagy éppen átlátszó, könnyebb buborékot cipeltek?

KÉP
Mennyire helyes a légzésed? Légzésfigyelés gyakorlattal!

A légzés az élőlények alapvető élettani funkciója, melynek számtalan formája létezik. De egy közös: a légzés az élet, hiszen a légzési mechanizmus nélkül nem lenne élet.